BEST SELLERS

Bottles

Plates

Blankets

Bibs

Choose language:

Our favorites!

Shishet e bebeve

Shishja kundër kolikave të barkut të Twistshake kundërvepron

dhimbjet e barkut të foshnjave me një valvul ajri dhe rrjetë

mikseri. Pa BPA. Thithëse e butë, e rrumbullakët. Grykë e gjerë.

Dizajni suedez.

Click-mats

Click-mats

Pjata për fëmijë dhe shtresa me vakum-click Twistshake.

Pjata dhe shtresa ngjitëse me vakum për fëmijë Twistshake, që vendoset

në tavolinë dhe nuk lëviz në mënyrë që ju të shijoni kohën

e ushqimit bashkë me fëmijën tuaj.

Hot or Cold

Termos elegant dhe praktik për ditë të këndshme gjatë shetitjës.

Mbanë pije apo ushqimin e foshnjës të ngrohtë apo të ftohtë deri në 10 orë.

Termosi i pijeve mban 420 ml kurse aj i ushqimit mban 350ml dhe kan një dizajn që e bën

të lehtë mbajtjën në qanten tuaj.

Hot or Cold

en_USEnglish