BEST SELLERS

Bottles

Plates

Blankets

Bibs

Choose language:

5in1 Steam Sterilizer

0+ months / Black

Free shipping on orders over 30 EUR

Safe payment

Delivery within 1-2 days
Delivery within 1-2 days

Product Description

Përdorimi

 1. Vendosni objektet në sterilizues.
 2. Mbushni sterilizuesin me 100 ml ujë.
 3. Vendoseni në prizë dhe ndizeni.
 4. Sterilizimi zgjat 8 minuta.

Features

 • Sterilizues elektrik i cili përdor avull natyral dhe përmban filtrin HEPA për të larguar 99.97% të të gjitha baktereve të dëmshme, duke filtruar në të njëjtëm pluhurin dhe grimcat e vogla PM2.5, në mënyrë të shpejtë dhe efektive.
 • Sterilizimi bëhet në vetëm 8 minuta dhe produktet mbeten sterile deri në 12 orë nëse mbahet kapaku i mbyllur, kjo falë filtrit HEPA me cilësi të lartë, i cil krijuar jo vetëm për të pastruar dhe larguar bakteret e dëmshme dhe grimcat e vogla, por edhe për të siguruar që të mos rikthehen.
 • Dizenjuar me hapësirë të madhe për të lejuar të sterilizohen njëkohësisht deri në 8 shishe. Mund të sterilizohen gjithashtu kokat e biberonave, biberonët gënjeshtarë dhe produkte të tjera që mund të përdoren nga fëmija.
 • Largon 99.97% të të gjitha baktereve të dëmshme duke përdorur avullin natyral të krijuar;
 • Filtron grimcat e vogla të pluhurit duke përdorur filtra HEPA
 • Sterilizon në vetëm 8 minuta;
 • Dizajn i krijuar për përdorim të lehtë dhe mirëmbajtje minimale;
 • I ruan produktet e sterilizuara deri në 12 orë me kapak të mbyllur.
 • Përpara përdorimit, produktet që do të sterilizohen duhet të lahen paraprakisht.
 • Vendosni objektet në sterilizues. Mbushni sterilizuesin me 100 ml ujë. Vendoseni në prizë dhe ndizeni. Sterilizimi zgjat 8 minuta.

 

Additional information

Color

Black

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “5in1 Steam Sterilizer”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recommended Products

en_USEnglish