PIKAT E SHITJES

Lista e Barnatoreve dhe Dyqaneve:

Prishtina:

Dyqanet e femijeve: Baby Center tek Rruga B dhe Albi Mall
Barnatoret Green
Uno Pharm – Dragodan dhe Breg te Diellit
Living Pharmacy
Natural Pharmacy
Be Well
Alfa Pharm
Barnatoret Rexall
Barnatoret Kastrati
Klinika Amerikane
L.M. Kushtrimi
Avicenna Pharmacy
Amla Pharm
Pharmaser
Doa Pharmacy

Fushe Kosove:

Barnatoret Green
Barnatore Kastrati
Barnatore “Two 2”
Smart Pharm

Podujeve:

Barnatoret Green

Lipjan:

Barnatoret Green

Graqanice:

Barnatore Green – Lilly

Gjilan:

Barnatoret Green
Rron Pharm
Hoffman Dyqanet

Kamenice:

Barnatoret Green

Vushtrri

Doa Pharmacy

Peje:

Barnatore Kastrati te pompa e Benzinit Kastrati
Vigan Begolli

Prizren:

Barnatoret Green
Barnatoret Aspirin C
Baby Center – Abi Çarshia
Belkiz Horosani
Amina Dilji

Ferizaj:

Barnatoret Green
Barnatore Orika
Elephant Pharm
Pharmacy Verda

Viti:

Barnatoret Green
Marketi Mediteran

Gjakove:

Aqua Pharm
Ideal Pharm
TeaDafotaPharm
Nertili sh.p.k

Mitrovice:

Dyqanet Hoffman
Dua Pharm
Barnatore Aria
Barnatore Star

Kline:

Albini sh.p.k

Istog:

Rina Comerc sh.p.k

Drenas:

Hani n.t.p

Obiliq:

Barnatoret Green
Barnatore Qendresa

Suhareke:

Barnatoret Green
Bleta Pharm

Malisheve:

Barnatoret Green

Shterpce:

Barnatore Green – Lilly